Wednesday, 26 June 2013

Trends najaar 2013 kapsels

Trends najaar 2013 kapsels: De zomer is bijna voorbij en nu is het tijd om voor te bereiden voor de herfst seizoen met een frisse blik. En wat is een betere manier om dit te doen dan door middel van een nieuwe killer kapsel. Fall 2013 kapsel trends gaan veel nieuwe hot looks omvatten. Het is waar dat de start-en landingsbaan kapsels altijd dienen als een grote bron van inspiratie voor het kapsel. Dit seizoen, zijn vrouwen gaat veel kapsels die daadwerkelijk zijn geïnspireerd door Fall 2013 catwalk shows rocken.

Van golven op een retro krullen, zijde vlecht op losse knot, dit seizoen is alles over ongedaan gemaakt en natuurlijk rommelig haar. Perfecte kapsel maakt altijd een vrouw kijken prachtig en prachtig. Haar kan gestyled worden op veel verschillende manieren voor het najaar van 2013 veel verse en geweldige kapsels trends uit te brengen. Sommige beroemdheden zijn al begonnen met het uitproberen van deze nieuwe trends en het is tijd voor u om het te trekken.

Sommige van veelbelovende Fall 2013 Dames Kapsels zijn net onder:

Paardenstaart Kapsels: Paardenstaarten zijn zo warm voor komende seizoen. Vrouwen die verlangen naar plezier en schattig kapsel te dragen hebben, moet gaan voor een paardenstaart. Dit is snel en eenvoudig te doen, gewoon trek alle haren naar een kant, in een lage paardenstaart en zet het vast met kleine elastiek. Dit kapsel is zeer gemakkelijk te onderhouden en perfect om te dragen met dagelijkse outfits, op school of op het werk gebied. Als haar is lang genoeg, kan paardenstaart gedragen worden voor een speciale gelegenheid. Paardenstaart is perfect kapsel voor als jonge oudere vrouwen.

Retro Curly Kapsels: Geen wonder waarom celebs voortdurend gespot in retro kapsels op verschillende plaatsen. Dit kapsel is een van de meest geliefde kapsels aller tijden. Retro Krullen zien er geweldig uit met sexy korte jurkjes als lange jurken. Getting retro krullen kapsel is zeer eenvoudig. Verlaat haar vlakker boven en gaan in een vollere, meer gebeeldhouwde krullen aan het eind. Dit kapsel is een geweldige keuze voor vele gezichtsvormen.

Trends najaar 2013 kapsels: Bob Kapsel: Bob is een mod kapsel dat in de look en stijl van de vrouwen past. Het is zeer veelzijdig kapsel en kan worden gemaakt met korte en middellange haarlengte. Het ziet er geweldig uit op kleine meisjes, tieners, en zelfs oudere. Bob met of zonder pony, steil of krullend, schuine of strak, zij-of rechte stukken, is een geweldig kapsel dat gedragen kan worden op zoveel manieren voor verschillende looks. Of uw gezichtsvorm is ovaal of rond, er is een bob stijl voor elke gezichtsvorm en voor elke leeftijd.

0 comments:

Post a Comment